Zsinóros vászonzsák – zöldséges (M)

1 290 Ft

Ez a zsinóros vászonzsák elkísér minden bevásárlásra, legyen szó a piacról, csomagolásmentes boltról, vagy éppen egy szupermarketről. Elengedhetetlen kelléke a hulladékmentes életmódnak, hiszen a segítségével elkerülhetjük a műanyagzacskókat és egyéb csomagolásokat a bevásárlás során!

Pakolhatunk bele zöldségeket, gyümölcsöket, tésztákat, magvakat de akár péksüteményeket is. Csomagolásmentes boltokban nagy hasznát vehetjük, ahol kimérősen van lehetőségünk vásárolni! Sőt, otthoni tároláshoz is alkalmasak. Arra azonban figyelj, hogy a pékáru néhány órán belül kiszáradhat ebben, erre a célra használd inkább a frissentartó kenyeres zsákunkat!

100% pamutból készült, ezért a hosszú élettartama után komposztálható! Az egyik oldala sima vászon, a másik pedig mintás pamutvászonból készült, ráadásul a zsinór is 100% pamut!

A webshopban kapható több méretben és mintában is zsinóros vászonzsák, mint például ez a péksütis, és almás. Az a legjobb, ha mindig magadnál tartasz néhányat a zsinóros vászonzsákok közül, így mindig veled lesznek ha épp szükség lenne rájuk.

műanyagzacskók jelentős része használat után rögtön hulladékként végzi. A műanyag hulladékok nagy része újrahasznosítás helyett a lerakóba végzi, vagy még rosszabb esetben a környezetben, óceánokban. A hosszú lebomlási idő miatt pedig több száz évig is szennyezik a környezetünket, sőt, állatok pusztulásához is vezet az irdatlan mennyiségű műanyagszemét. A természetbe kikerülő műanyag nem csak az állatok elpusztulása miatt jelentős probléma, hanem azért is, mert a mikroműanyagok bekerülnek a táplálékláncba is, végső soron az élelmiszereinkbe, ivóvizeinkbe.

Mondj nemet a műanyagra és válaszd te is ezt a környezetbarát, zero waste, pamut zsinóros vászonzsákot, ha törekedsz a hulladékmentes életmódra!

Méret: M – 25x25cm
Összetétel: 100% pamut
Mosás:Mosás: mosógépben mosható 30 fokon. Az első mosás után minimálisan zsugorodhat a zsák a pamutvászon tulajdonságai miatt.

Érdekelhetnek még…