Barion Pixel
,

Zsinóros vászonzsák – gyümölcsös (M)

1 290 Ft

Környezetbarát, zero waste zsinóros pamut bevásárló zsák, a hulladékcsökkentés jegyében! Válaszd te is ezt a bevásárló zsákot a műanyagzacskók helyett! Ez a gyümölcsös bevásárló zsák elkísér minden bevásárlásra, legyen szó a piacról, csomagolásmentes boltról, vagy éppen egy szupermarketről. Elengedhetetlen kelléke a hulladékmentes életmódnak, hiszen a segítségével elkerülhetjük a műanyagzacskókat és egyéb csomagolásokat a bevásárlás során!

Pakolhatunk bele zöldségeket, gyümölcsöket, tésztákat, magvakat de akár péksüteményeket is. Csomagolásmentes boltokban nagy hasznát vehetjük, ahol kimérősen van lehetőségünk vásárolni! Sőt, otthoni tároláshoz is alkalmasak. Arra azonban figyelj, hogy a pékáru néhány órán belül kiszáradhat ebben, erre a célra használd inkább a frissentartó kenyeres zsákunkat!

A bevásárló zsák 100% pamutból készült, még a zsinórja is pamut! 

A webshopban kapható több méretben és mintában is zsinóros vászonzsák. Az a legjobb, ha mindig magadnál tartasz néhányat a zsinóros vászonzsákok közül, így mindig veled lesznek ha épp szükség lenne rájuk.

Miért használj pamut bevásárló zsákokat műanyagzacsik helyett?

műanyagzacskók jelentős része használat után rögtön hulladékként végzi. A műanyag hulladékok nagy része újrahasznosítás helyett a lerakóba végzi, vagy még rosszabb esetben a környezetben, óceánokban. A hosszú lebomlási idő miatt pedig több száz évig is szennyezik a környezetünket, sőt, állatok pusztulásához is vezet az irdatlan mennyiségű műanyagszemét. A természetbe kikerülő műanyag nem csak az állatok elpusztulása miatt jelentős probléma, hanem azért is, mert a mikroműanyagok bekerülnek a táplálékláncba is, végső soron az élelmiszereinkbe, ivóvizeinkbe.

Hogyan tisztítsd a pamut bevásárló zsákot?

A gyümölcsös bevásárló zsák mosógépben mosható 30-40 fokon. Kerüld az illatos öblítőket, alkalmazz inkább természetes ecetes vagy citromsavas öblítést. Ajánlott környezetbarát mosószer használata (mosódió, mosószóda).

Mérete: 25x25cm

Összetétel: 100% pamut