Sale!
,

Vízhatlan cipzáros tasak – többféle mintában

2 190 Ft2 490 Ft

Praktikus vízhatlan cipzáros tasak. Kívül pamutvászon, belül pedig speciális, élelmiszerbiztos, vízálló, légáteresztő anyaggal bevont, stílusos cipzáros uzsitasak. Könnyen tisztítható, az ételt pedig frissen tartja. OEKO-TEX Standard 100 Class I. minősítéssel rendelkezik. Magyar kézműves termék.

Tehetünk bele gyümölcsöt, zöldséget, magvakat és egyéb nasikat. Használatával elkerülhetjük a műanyagzacsikat. Vidd ebbe a tízóraid, uzsonnád vagy nasid akár suliba, munkahelyre, kiránduláshoz vagy pedig utazáshoz!  Sokkal stílusosabb és praktikusabb, mint egy nejlonzacskó! Használhatod neszeszerként, mosibetét, vizes fürdőruha tárolóként is, vízhatlan tulajdonsága révén!

Miért használj vízhatlan cipzáros tasakot?

műanyagzacskók, alufóliák, folpackok és egyéb műanyag csomagolások jelentős része használat után rögtön hulladékként végzi. A műanyag hulladékok nagy része újrahasznosítás helyett a lerakóba végzi, vagy még rosszabb esetben a környezetben, óceánokban. A hosszú lebomlási idő miatt pedig több száz évig is szennyezik a környezetünket, sőt, állatok pusztulásához is vezet az irdatlan mennyiségű műanyagszemét. A természetbe kikerülő műanyag nem csak az állatok elpusztulása miatt jelentős probléma, hanem azért is, mert a mikroműanyagok bekerülnek a táplálékláncba is, végső soron az élelmiszereinkbe, ivóvizeinkbe.

Ha érdekel a környezetvédelem és eleged van a sok, felesleges, egyszer használatos műanyag csomagolásból akkor ez a stílusos és praktikus cipzáros tasak neked (és a gyerkőcöknek) való! Ezt a menő uzsitasakot mindenki megirigyli a suliban. Ezzel a környezettudatos termékkel kiválthatod az alufóliákat, folpackot és a műanyagzacskókat! Többször felhasználhatod, tisztítása nagyon egyszerű, csak töröld le egy vizes kendővel a belsejét, vagy kíméletesen, kézzel vagy pedig mosógépbe mosd ki (30°)

Tisztítása

A vízhatlan cipzáros tasak tisztítása nagyon egyszerű, csak rázzuk ki, vagy töröljük le egy nedves kendővel a belsejét. Javasolt kézzel, kíméletesen mosni, de ha makacsabb foltok kerültek rá, akkor mosógépben is mosható, 30°-on. Javasoljuk a környezetbarát mosószerrel való mosást (mosódiómosószóda), és az 50-50% ecetes-vizes öblítést. Vasalni nem szabad! Kerülni kell a szárítógép használatát! Öblítő, oldószer, fehérítő nem használható!

Összetétel: külső: 100% pamutvászon, belső: élelmiszerbiztos PUL anyag (OEKO-TEX Standard 100 Class I. minősítéssel rendelkezik)
Mérete: kb. 20×15 cm

 

 

 

Minta

újságos, fekete alapon zöld leveles, kutyás, zöld, mályva virágos, türkiz virágos, kék csíkos, almás-körtés, léghajós