Barion Pixel
Sale!
,

Vízhatlan cipzáros tasak – koponyás

1 590 Ft

Kívül pamutvászon, belül pedig speciális, élelmiszerbiztos, vízálló, légáteresztő anyaggal bevont, koponyás élelmiszerbiztos cipzáros tasak. Könnyen tisztítható, az ételt pedig frissen tartja. OEKO-TEX Standard 100 Class I. minősítéssel rendelkezik. Magyar kézműves termék.

Tehetünk bele gyümölcsöt, zöldséget, magvakat és egyéb nasikat. Használatával elkerülhetjük a műanyagzacsikat. Vidd ebbe a tízóraid, uzsonnád vagy nasid akár suliba, munkahelyre, kiránduláshoz vagy pedig utazáshoz!  Sokkal stílusosabb és praktikusabb, mint egy nejlonzacskó! Használhatod neszeszerként, mosibetét, vizes fürdőruha tárolóként is, vízhatlan tulajdonsága révén! 🙂

Miért használj cipzáros tasakot?

műanyagzacskók, alufóliák, folpackok és egyéb műanyag csomagolások jelentős része használat után rögtön hulladékként végzi. A műanyag hulladékok nagy része újrahasznosítás helyett a lerakóba végzi, vagy még rosszabb esetben a környezetben, óceánokban. A hosszú lebomlási idő miatt pedig több száz évig is szennyezik a környezetünket, sőt, állatok pusztulásához is vezet az irdatlan mennyiségű műanyagszemét. A természetbe kikerülő műanyag nem csak az állatok elpusztulása miatt jelentős probléma, hanem azért is, mert a mikroműanyagok bekerülnek a táplálékláncba is, végső soron az élelmiszereinkbe, ivóvizeinkbe.

Ha érdekel a környezetvédelem és eleged van a sok, felesleges, egyszer használatos műanyag csomagolásból akkor ez a stílusos, egyedi, élelmiszerbiztos, koponyás cipzáros tasak neked való! Ezt a menő  uzsicsomagolót mindenki megirigyli a suliban. Ezzel a környezettudatos termékkel kiválthatod az alufóliákat, folpackot és a műanyagzacskókat! Többször felhasználhatod, tisztítása nagyon egyszerű, csak töröld le egy vizes kendővel a belsejét, vagy kíméletesen, kézzel vagy pedig mosógépbe mosd ki (30°)

Ráadásul nem csak uzsitárolásra alkalmasak ezek a kis cipzáros tasakok: neszeszerként, intimkehely, mosibetét tárolóként is megállják a helyüket!

Tisztítása

A cipzáros tasak tisztítása nagyon egyszerű, csak rázzuk ki, vagy töröljük le egy nedves kendővel a belsejét. Javasolt kézzel, kíméletesen mosni, de ha makacsabb foltok kerültek rá, akkor mosógépben is mosható, 30°-on. Javasoljuk a környezetbarát mosószerrel való mosást (mosódió, mosószóda), és az 50-50% ecetes-vizes öblítést.

Vasalni nem szabad! Kerülni kell a szárítógép használatát! Öblítő, oldószer, fehérítő nem használható!

A webshopban kapható még például koalás és geometriai mintás cipzáros tasak is!

Összetétel: külső anyag: 100% pamutvászon, belső anyag: élelmiszerbiztos PUL anyag (OEKO-TEX Standard 100 Class I. minősítéssel rendelkezik), cipzár

Mérete: kb. 20x15cm