Sale!
,

Textil edényfedő – nagy méret

1 890 Ft2 250 Ft

Mosható, környezetbarát textil edényfedő alufólia és folpack helyettesítésére. Csökkentsd a háztartási szemetet ezzel a környezetbarát termékkel! Kívül 100% pamutvászon, belül pedig speciális, élelmiszerbiztos, vízlepergető anyaggal van bevonva, amelynek köszönhetően frissen tartja az ételt és könnyű tisztítani.  OEKO-TEX Standard 100 Class I. minősítéssel rendelkezik. Magyar kézműves termék.

Ezek a nagy méretű textil edénysapik kb. 28 cm átmérőjű tálakra valók, például kelesztő tálakra, keverőtálakra.

Fedd le vele a megmaradt ebédet, vacsorát, vagy bármilyen ételmaradékot, majd rakd be a hűtőbe. Az edényfedő meggátolja, hogy az étel szaga kiszivárogjon a hűtőbe.  Nem termelsz vele szemetet, hosszútávon felhasználhatod újra és újra. 

Az alufóliák, folpackok és egyéb műanyag csomagolások jelentős része használat után rögtön hulladékként végzi. A műanyag hulladékok nagy része újrahasznosítás helyett a lerakóba végzi, vagy még rosszabb esetben a környezetben, óceánokban. A hosszú lebomlási idő miatt pedig több száz évig is szennyezik a környezetünket, sőt, állatok pusztulásához is vezet az irdatlan mennyiségű műanyagszemét.

Ha érdekel a környezetvédelem és eleged van a sok, felesleges, egyszer használatos műanyag csomagolásból akkor ez a stílusos, környezetbarát mosható textil edényfedő neked való! Ezzel a környezettudatos termékkel kiválthatod az alufóliákat és folpackot.

A textil edényfedő tisztítása

A tisztítása nagyon egyszerű, csak töröld le egy nedves kendővel a belsejét. Javasolt kézzel, kíméletesen mosni, de ha makacsabb foltok kerültek rá, akkor  dobd be a mosógépbe, kímélő programon, 30°-40°-on mosd ki. Javasoljuk a környezetbarát mosószerrel való mosást (mosódiómosószóda), és az 50-50% ecetes-vizes öblítést. Vasalni nem szabad! Kerüld a szárítógép használatát! Öblítő, oldószer, fehérítő nem használható!

Összetétel: pamutvászon, élelmiszerbiztos PUL anyag (OEKO-TEX Standard 100 Class I. minősítéssel rendelkezik)

A webshopban kapható még méhviaszos kendő is, amely ugyancsak alkalmas tányér lefedésre!

Több mintában és méretben is elérhetőek a textil edényedőink, például sajtos, bézs virágos, matyós és cseresznyés.

Minta

bézs virágos, tengerészkék csíkos, almás-körtés, matyó mintás, zöld leveles, zöld minimalista, kék búzavirágos

Érdekelhetnek még…