Barion Pixel
,

Textil edényfedő – bézs virágos

1 250 Ft2 490 Ft

Mosható textil edényfedő alufólia és folpack helyettesítésére. Csökkentsd a háztartási szemetet ezzel a környezetbarát termékkel! Kívül 100% pamutvászon, belül pedig speciális, élelmiszerbiztos, vízlepergető anyaggal van bevonva, amelynek köszönhetően frissen tartja az ételt és könnyű tisztítani.  OEKO-TEX Standard 100 Class I. minősítéssel rendelkezik. Magyar kézműves termék.

Két méretben elérhető ez a szett: Az S-es, kb. 15 cm átmérőjű kisebb edényre alkalmas. Az M-es méretű pedig egy kb. 20 cm átmérőjű közepes edényre való. Rugalmasak, a gumírozás miatt kisebb-nagyobb tányérok, edények, fazekak lefedésére is alkalmasak.

Fedd le vele a megmaradt ebédet, vacsorát, vagy bármilyen ételmaradékot, majd rakd be a hűtőbe. Az edényfedő meggátolja, hogy az étel szaga kiszivárogjon a hűtőbe.  Nem termelsz vele szemetet, hosszútávon felhasználhatod újra és újra. 

A webshopban kapható több mintában és méretben edényfedő!

Az alufóliák, folpackok és egyéb műanyag csomagolások jelentős része használat után rögtön hulladékként végzi. A műanyag hulladékok nagy része újrahasznosítás helyett a lerakóba végzi, vagy még rosszabb esetben a környezetben, óceánokban. A hosszú lebomlási idő miatt pedig több száz évig is szennyezik a környezetünket, sőt, állatok pusztulásához is vezet az irdatlan mennyiségű műanyagszemét.

Ha érdekel a környezetvédelem és eleged van a sok, felesleges, egyszer használatos műanyag csomagolásból akkor ez a stílusos, egyedi, mosható textil edényfedő neked való! Ezzel a környezettudatos termékkel kiválthatod az alufóliákat és folpackot.

A textil edényfedő tisztítása

A tisztítása nagyon egyszerű, csak töröld le egy nedves kendővel a belsejét. Javasolt kézzel, kíméletesen mosni, de ha makacsabb foltok kerültek rá, akkor  dobd be a mosógépbe, kímélő programon, 30°-on mosd ki. Javasoljuk a környezetbarát mosószerrel való mosást (mosódió, mosószóda), és az ecetes vagy citromsavas öblítést.

 Vasalni nem szabad! Kerüld a szárítógép használatát! Öblítő, oldószer, fehérítő nem használható!

Összetétel: külső anyag: 100% pamutvászon, belső anyag: Élelmiszerbiztos Polyester (75%) és Polyurethane (25%) (OEKO-TEX Standard 100 Class I. minősítéssel rendelkezik)

Méret:

  • S-es kb. 15 cm átmérőjű edényre
  • M-es kb. 20 cm átmérőjű edényre

A webshopban kapható még méhviaszos kendő is, amely ugyancsak alkalmas tányér lefedésre!

Méret

S, M, 2 db-os szett

Érdekelhetnek még…