Barion Pixel
Sale!
,

Mosható textil edényfedő – 5 db-os szett választható mintákkal

6 990 Ft

Mosható textil edényfedő szett alufólia és folpack helyettesítésére. Csökkentsd a háztartási szemetet ezekkel a környezetbarát termékekkel! Kívül 100% pamutvászon, belül pedig speciális, élelmiszerbiztos, vízlepergető anyaggal vannak bevonva, amelynek köszönhetően frissen tartják az ételt és könnyű tisztítani őket.  OEKO-TEX Standard 100 Class I. minősítéssel rendelkeznek. Magyar kézműves termék.

Az 5 db-os edényfedő szett tartalmaz 2 db kicsi, 2 db közepes és 1 db nagy edénysapkát.A kicsi, kb. 15 cm átmérőjű kisebb edényre alkalmas. A közepes méretű egy kb. 20 cm átmérőjű közepes edényre való. A nagy edényfedő pedig kb. 28 cm átmérőjű tálakra való, például kelesztő tálakra, keverőtálakra. Rugalmasak, a gumírozás miatt kisebb-nagyobb tányérok, edények, fazekak lefedésére is alkalmasak.

A mintákat Te magad válogathatod össze, nézd meg az edényfedő kínálatot és rendelésnél a megjegyzésbe írd, hogy milyen mintákat szeretnél! 🙂 

Az edényfedők külön-külön megvásárolva 7690 forintba kerülnének, de az 5 db-os kedvezményes szettben csak 6990 forint!

Miért használj edényfedőket?

Az alufóliák, folpackok és egyéb műanyag csomagolások jelentős része használat után rögtön hulladékként végzi. A műanyag hulladékok nagy része újrahasznosítás helyett a lerakóba végzi, vagy még rosszabb esetben a környezetben, óceánokban. A hosszú lebomlási idő miatt pedig több száz évig is szennyezik a környezetünket, sőt, állatok pusztulásához is vezet az irdatlan mennyiségű műanyagszemét.

Ha érdekel a környezetvédelem és eleged van a sok, felesleges, egyszer használatos műanyag csomagolásból akkor ez a stílusos, környezetbarát mosható textil edényfedő szett neked való! Ezzel a környezettudatos termékkel kiválthatod az alufóliákat és folpackot.

Hogyan használd az edényfedőket?

Fedd le velük a megmaradt ebédet, vacsorát, vagy bármilyen ételmaradékot, majd rakd be a hűtőbe. Az edényfedő meggátolja, hogy az étel szaga kiszivárogjon a hűtőbe.  Nem termelsz vele szemetet, hosszútávon felhasználhatod újra és újra. 

Hogyan tisztítsd az edényfedőket?

A tisztítása nagyon egyszerű, csak töröld le egy nedves kendővel a belsejét. Javasolt kézzel, kíméletesen mosni, de ha makacsabb foltok kerültek rá, akkor  dobd be a mosógépbe, kímélő programon, 30°-on mosd ki. Javasoljuk a környezetbarát mosószerrel való mosást (mosódió, mosószóda) és az ecetes vagy citromsavas öblítést.

Vasalni nem szabad! Kerüld a szárítógép használatát! Öblítő, oldószer, fehérítő nem használható!

Összetétel: pamutvászon, élelmiszerbiztos PUL anyag (OEKO-TEX Standard 100 Class I. minősítéssel rendelkezik), gumi

A webshopban kapható még méhviaszos kendő is, amely ugyancsak alkalmas tányér lefedésre!