Barion Pixel
,

Mosható arctisztító párna – mályva alapon indás

450 Ft3 750 Ft

A mályva alapon inda mintás mosható arctisztító párna tökéletes zero waste megoldást nyújtanak a mindennapokban!  Használatukkal lecserélheted az eldobható, egyszer használatos vattakorongokat, amelyek erősen terhelik a környezetet, mivel körülbelül 1 perc után máris a kukában kötnek ki. Összetételükben található műanyag is, amitől nem tud lebomlani, ráadásul szelektíven se lehet gyűjteni.

Használj helyette inkább mosható, 100% pamutból készült, sminklemosó, arctisztító párnákat, amelyeket akár több évig is felhasználhatsz, ráadásul élettartamuk végén komposztálhatóak! Magyar kézműves termék.

Egy csomagba 7 db, vagy pedig 14 db mosható, pamut arcitsztító párnát találsz, valamint kérhetsz hozzá külön egy tároló vászontasakot is. Így nyugodtan magaddal viheted ha elutazol. Az arctisztító korongok mintás oldala pamutvászon, a belseje frottír anyagból készült. Nem termelsz vele szemetet, többször felhasználhatod, elhasználódásuk után pedig dobd csak a komposztálóba! Tökéletes választás a hulladékmentes életmódhoz! A webshopban kapható még  fekete cicás, kék alapon búzavirágos, virágos, valamint lámás mintában is!

A  mosható arctisztító párna tisztítása

Használat után érdemes egy kis szappanos vízbe megmosni őket, és hagyni megszáradni. A makacs foltok ellen bevetheted a foltisztító sót vagy mosószappant.

A szett nem tartalmazza a vászontasakot, ha szeretnél hozzá, akkor azt külön meg kell rendelni (+450 ft)! 

Összetétel: 100% pamut
A szett tartalma: 7 db/14 db arctisztító korong
A korongok átmérője: kb. 7 cm

Kiszerelés

7 db-os szett, 14 db-os szett, vászontasak

Érdekelhetnek még…