Barion Pixel
,

Mosható arctisztító korong – fekete macsek

450 Ft3 750 Ft

Cicás mosható arctisztító korong, amely tökéletes zero waste megoldást nyújt a mindennapokban!  Használatukkal lecserélheted az eldobható, egyszer használatos vattakorongokat, amelyek erősen terhelik a környezetet, mivel körülbelül 1 perc után máris a kukában kötnek ki. Összetételükben található műanyag is, amitől nem tud lebomlani, ráadásul szelektíven se lehet gyűjteni.

Használj helyette inkább mosható, 100% pamutból készült, sminklemosó, arctisztító korongokat, amelyeket akár több évig is felhasználhatsz. Magyar kézműves öko termék.

Egy csomagban 7 db / 14 db dizájnos, cicás pamut, mosható arctisztító korongot találsz, valamint kérhetsz hozzá külön egy tároló vászontasakot is. Így nyugodtan magaddal viheted ha elutazol, vagy mosni is tudod benne őket.  Az arctisztító korongok cicás mintás oldala pamutvászon, a belseje frottír anyagból készült. Nem termelsz vele szemetet, többször felhasználhatod őket.  Tökéletes választás a hulladékmentes életmódhoz!

Az arctisztító korongok tisztítása

Használat után érdemes egy kis szappanos vízbe megmosni őket, és hagyni megszáradni. A makacs foltok ellen bevetheted a folttisztító sót vagy mosószappant. Mosógépben is moshatod a kis tasakban.

A szett nem tartalmazza a vászontasakot, ha szeretnél hozzá, akkor azt külön meg kell rendelni (+450 ft)! 

A webshopban több mintában is kapható arctisztító korong!

Összetétel: 100% pamut
A szett tartalma: 7 db / 14 db arctisztító korong
A korongok átmérője: 7 cm

Kiszerelés

7 db-os szett, 14 db-os szett, vászontasak

Érdekelhetnek még…