Barion Pixel
,

Mosható arctisztító korongok – lámás

450 Ft3 750 Ft

Ezek a lámás mosható arctisztító korongok tökéletes zero waste megoldást nyújtanak a mindennapokban!  Használatukkal lecserélheted az eldobható, egyszer használatos vattakorongokat, amelyek erősen terhelik a környezetet, mivel körülbelül 1 perc után máris a kukában kötnek ki. Összetételükben található műanyag is, amitől nem tud lebomlani, ráadásul szelektíven se lehet gyűjteni

Használj helyette inkább mosható, 100% pamutból készült, sminklemosó, arctisztító korongokat, amelyeket akár több évig is felhasználhatszMagyar kézműves öko termék.

Egy csomagba 7 db, vagy pedig 14 db mosható, pamut arctisztító korongot találsz, valamint kérhetsz hozzá külön egy tároló vászontasakot is. Így nyugodtan magaddal viheted ha elutazol. Az arctisztító korongok láma mintás oldala pamutvászon, a belseje frottír anyagból készült.  Nem termelsz vele szemetet, többször felhasználhatod őket! Tökéletes választás a hulladékmentes életmódhoz!

A webshopban kapható több mintában is sminklemosó korong!

A lámás arctisztító korongok tisztítása

Használat után érdemes egy kis szappanos vízbe megmosni őket, és hagyni megszáradni. A makacs foltok ellen bevetheted a folttisztító sót vagy mosószappant.

A szett nem tartalmazza a vászontasakot, ha szeretnél hozzá, akkor azt külön meg kell rendelni (+450 ft)! 

Összetétel: 100% pamut
A szett tartalma: 7 db/14 db arctisztító korong
A korongok átmérője: kb. 7 cm

Kiszerelés

7 db-os szett, 14 db-os szett, vászontasak

Érdekelhetnek még…