Barion Pixel
,

Mosható arctisztító korong mix

450 Ft3 750 Ft

A mosható textil arctisztító korong tökéletes zero waste megoldást nyújt a mindennapokban!  Használatával lecserélheted az eldobható, egyszer használatos vattakorongokat, amelyek erősen terhelik a környezetet, mivel körülbelül 1 perc után máris a kukában kötnek ki. Összetételükben található műanyag is, amitől nem tud lebomlani, ráadásul szelektíven se lehet gyűjteni.

Használj helyette inkább mosható, 100% pamutból készült, sminklemosó, arctisztító korongokat, amelyeket akár több évig is felhasználhatsz, ráadásul élettartamuk végén komposztálhatóak! Magyar kézműves termék.

Egy csomagban 7 db / 14 db különböző mintájú, dizájnos, pamut mosható sminklemosó korong van, valamint kérhetsz hozzá külön egy tároló vászontasakot is. Így nyugodtan magaddal viheted ha elutazol.  Az arctisztító korongok  mintás oldala pamutvászon, a belseje frottír anyagból készült.  Nem termelsz vele szemetet, többször felhasználhatod, elhasználódásuk után pedig dobd csak a komposztálóba! Tökéletes választás a hulladékmentes életmódhoz!

A pamut arctisztító korongok tisztítása

Használat után érdemes egy kis szappanos vízbe megmosni őket, és hagyni megszáradni. A makacs foltok ellen bevetheted a foltisztító sót vagy mosószappant.

A szett nem tartalmazza a vászontasakot, ha szeretnél hozzá, akkor azt külön meg kell rendelni (+450 ft)! 

Összetétel: 100% pamut

A szett tartalma: 7 db / 14 db arctisztító korong
A korongok átmérője: 7 cm

Az állatmintás korongok eltérőek lehetnek mint a képeken, a pamutvásznak mintájából adódóan.

A webshopban kapható más mintájú textil arctisztító korong is, mint például virágos és cicás.

Kiszerelés

7 db-os szett, 14 db-os szett, vászontasak