Barion Pixel
Sale!
,

Mosható arctisztító korong – kék indás

450 Ft3 530 Ft

A mosható arctisztító, sminklemosó korong tökéletes zero waste megoldást nyújt a mindennapokban!  Használatával lecserélheted az eldobható, egyszer használatos vattakorongokat, amelyek erősen terhelik a környezetet, mivel körülbelül 1 perc után máris a kukában kötnek ki. Összetételükben található műanyag is, amitől nem tud lebomlani, ráadásul szelektíven se lehet gyűjteni.

Használj helyette inkább mosható, 100% pamutból készült, sminklemosó, arctisztító korongokat, amelyeket akár több évig is felhasználhatsz, ráadásul élettartamuk végén komposztálhatóak! Magyar kézműves termék.

Egy csomagban 7 db / 14 db dizájnos, kék indás pamut, mosható, sminklemosó korong van,valamint kérhetsz hozzá külön egy tároló vászontasakot is. Így nyugodtan magaddal viheted ha elutazol. Az arctisztító korongok  mintás oldala pamutvászon, a belseje frottír anyagból készült. Nem termelsz vele szemetet, többször felhasználhatod, elhasználódásuk után pedig dobd csak a komposztálóba! Tökéletes választás a hulladékmentes életmódhoz! A webshopban kapható még bézs virágos, cicás, mályva indás, virágoslámás és kék búzavirágos mosható korong is!

Az arctisztító korongok tisztítása

Használat után érdemes egy kis szappanos vízbe megmosni őket, és hagyni megszáradni. A makacs foltok ellen bevetheted a folttisztító sót vagy mosószappant.

A szett nem tartalmazza a vászontasakot, ha szeretnél hozzá, akkor azt külön meg kell rendelni (+450 ft)! 

Összetétel: 100% pamut

A szett tartalma: 7 db / 14 db arctisztító korong
A korongok átmérője: 7 cm

Kiszerelés

7 db-os szett, 14 db-os szett, vászontasak

Érdekelhetnek még…