,

Mosható arctisztító korong – bézs virágos

450 Ft3 750 Ft

A mosható arctisztító korong tökéletes zero waste megoldást nyújt a mindennapokban!  Használatával lecserélheted az eldobható, egyszer használatos vattakorongokat, amelyek erősen terhelik a környezetet, mivel körülbelül 1 perc után máris a kukában kötnek ki. Összetételükben található műanyag is, amitől nem tud lebomlani, ráadásul szelektíven se lehet gyűjteni.

Használj helyette inkább mosható, 100% pamutból készült, sminklemosó, arctisztító korongokat, amelyeket akár több évig is felhasználhatsz, ráadásul élettartamuk végén komposztálhatóak! Magyar kézműves termék.

Egy csomagban 7 db / 14 db dizájnos, bézs virágos pamut, mosható arctisztító korong van, valamint kérhetsz hozzá külön egy tároló vászontasakot is. Így nyugodtan magaddal viheted ha elutazol.  Az arctisztító korongok  mintás oldala pamutvászon, a belseje frottír anyagból készült.  Nem termelsz vele szemetet, többször felhasználhatod, elhasználódásuk után pedig dobd csak a komposztálóba! Tökéletes választás a hulladékmentes életmódhoz! A webshopban kapható még cicás, mályva indás, virágoslámás és kék búzavirágos mosható korong is!

Az arctisztító korongok tisztítása

Használat után érdemes egy kis szappanos vízbe megmosni őket, és hagyni megszáradni. A makacs foltok ellen bevetheted a foltisztító sót vagy mosószappant.

A szett nem tartalmazza a vászontasakot, ha szeretnél hozzá, akkor azt külön meg kell rendelni (+450 ft)! 

Összetétel: 100% pamut
A szett tartalma: 7 db / 14 db arctisztító korong
A korongok átmérője: 7 cm

Kiszerelés

7 db-os szett, 14 db-os szett, vászontasak

Érdekelhetnek még…