Barion Pixel

Hálós pamut bevásárló zsák – Urbanszatyor

990 Ft

Availability: Készleten

100% pamut hálós bevásárló zsák összehúzható zsinórral a mindennapi bevásárláshoz, amellyel elkerülheted a műanyagzacskók használatát. Magyar termék.

Ez a pamut zsák segít abban, hogy műanyag csomagolás nélkül vásárolj zöldséget, gyümölcsöt, pékárut, tésztát de akár magvakat is. A háló miatt a pénztárosok is könnyedén felismerik mit rejtenek a zsákok, ráadásul a vonalkódos matrica is könnyen ráragad. Használd bátran bármelyik bevásárlóközpontban vagy pedig a piacon!

műanyagzacskók jelentős része használat után rögtön hulladékként végzi. A műanyag hulladékok nagy része újrahasznosítás helyett a lerakóba végzi, vagy még rosszabb esetben a környezetben, óceánokban. A hosszú lebomlási idő miatt pedig több száz évig is szennyezik a környezetünket, sőt, állatok pusztulásához is vezet az irdatlan mennyiségű műanyagszemét. A természetbe kikerülő műanyag nem csak az állatok elpusztulása miatt jelentős probléma, hanem azért is, mert a mikroműanyagok bekerülnek a táplálékláncba is, végső soron az élelmiszereinkbe, ivóvizeinkbe. Tehát az a műanyagszatyor, vagy egyéb eldobható, egyszer használatos műanyag végső soron visszatér hozzánk…

Válaszd te is ezt a környezetbarát, zerowaste terméket, ha törekedsz a hulladékmentes életmódra! Mosógépben mosható, strapabíró hálós pamut bevásárló zsák, amely élettartama végén komposztálható.

  • magyar gyártás
  • 100% pamut
  • 26*30 cm (közepes méret)
  • kb. 24 g
  • teherbírás: 2,5 kg-ig
  • komposztálható

Anyaga: 100% pamut
Mosása: maximum 30-40 °C-on, gépben mosható.
Várható zsugorodás 10% – az anyag hálós szerkezete és a beavatatlan pamutszálnak köszönhetően. Viszont amint belepakolunk megint, visszanyeri az eredeti űrtartalmát.

Nézd meg a pamutból készült, hálós cekker bevásárló szatyrunkat is, ami ugyancsak segít elkerülni a műanyagzacskók használatát!

Gyártó: Urban zerowaster

Méret: 26cm x 30cm

Méret

S, M, L, 3 db-os szett

Érdekelhetnek még…