Frissentartó kenyeres zsák - matyó mintás | Frissen tartja a pékárut

Frissentartó kenyeres zsák – matyó mintás

3 990 Ft

Matyó mintás kenyeres zsák, amely alkalmas kenyerek, zsemlék, bagettek, kiflik vagy egyéb péksütemények tárolására. Zero waste megoldás a mindennapokban! Használatával elkerülheted a műanyagzacskókat.

Kívül pamutvászon, belül pedig speciális élelmiszerbiztos, vízlepergető, penészálló PUL anyaggal bevont, melynek köszönhetően nem szárad ki az étel és a tisztítása is nagyon egyszerű.  OEKO-TEX Standard 100 Class I. minősítéssel rendelkezik. 

A műanyagzacskók jelentős része használat után rögtön hulladékként végzi. A műanyag hulladékok nagy része újrahasznosítás helyett a lerakóba végzi, vagy még rosszabb esetben a környezetben, óceánokban. A hosszú lebomlási idő miatt pedig több száz évig is szennyezik a környezetünket, sőt, állatok pusztulásához is vezet az irdatlan mennyiségű műanyagszemét. A természetbe kikerülő műanyag nem csak az állatok elpusztulása miatt jelentős probléma, hanem azért is, mert a mikroműanyagok bekerülnek a táplálékláncba is, végső soron az élelmiszereinkbe, ivóvizeinkbe.

Ha érdekel a környezetvédelem és eleged van a sok, felesleges, egyszer használatos műanyag csomagolásból akkor ez a stílusos, egyedi matyó mintás kenyeres zsák neked való! Vidd magaddal a piacra, bevásárlásokhoz, és mondj nemet a műanyagzacskókra! Otthoni tároláshoz is praktikus, mivel napokig frissen tartja a pékárut. A tépőzár segítségével jól zárható a zsák, a pékáru méretőtől függően addig hajtsd be a tetejét amíg szükséges a légmentes lezáráshoz. Ezzel a környezettudatos termékkel kiválthatod a műanyagzacskókat, a bevásárlás során és otthon is. Többször felhasználhatod, tisztítása pedig nagyon egyszerű.

A kenyeres zsák tisztítása

A zsák tisztítása nagyon egyszerű, csak rázzuk ki a morzsákat a belsejéből, vagy pedig töröljük le egy nedves kendővel. A  Ha makacsabb foltok kerültek rá, akkor pedig dobd be a mosógépbe, kímélő programon, 30°-on mosd ki. Öblítő, oldószer, fehérítő nem használható! Vasalni csak a pamutvászont szabad, a belsejét tilos!

A webshopban kapható még mandalás, bézs virágos cicás, barack lámás, pékárus és  újságmintás kenyérzsák is!

Összetétel: külső anyag: 100% pamutvászon, belső anyag: élelmiszerbiztos PUL anyag (OEKO-TEX Standard 100 Class I. minősítéssel rendelkezik)
Mérete: 30×45 cm

Érdekelhetnek még…