,

Frissentartó kenyeres zsák – búzavirágos

4 490 Ft

Környezetbarát kenyeres zsák, amely alkalmas kenyerek, zsemlék, bagettek, kiflik vagy egyéb péksütemények tárolására. Zero waste megoldás a mindennapokban! Használatával elkerülheted a műanyagzacskókat.

Kívül pamutvászon, belül pedig speciális élelmiszerbiztos, vízlepergető, penészálló PUL anyaggal bevont, melynek köszönhetően nem szárad ki az étel és a tisztítása is nagyon egyszerű.  OEKO-TEX Standard 100 Class I. minősítéssel rendelkezik. 

Ha érdekel a környezetvédelem és eleged van a sok, felesleges, egyszer használatos műanyag csomagolásból akkor ez a stílusos, környezetbarát kenyeres zsák neked való! Vidd magaddal a piacrabevásárlásokhoz, és mondj nemet a műanyagzacskókra! Otthoni tároláshoz is praktikus, mivel napokig frissen tartja a pékárut. A légmentes lezáráshoz hajtogasd be fölülről lefelé a zsákot, majd kösd masnira a pamut szalagot. Ezzel a környezettudatos termékkel kiválthatod a műanyagzacskókat, a bevásárlás során és otthon isTöbbször felhasználhatod, tisztítása pedig nagyon egyszerű.

A kenyeres zsák tisztítása

A frissentartó kenyeres zsák tisztítása nagyon egyszerű, csak rázzuk ki a morzsákat a belsejéből, vagy pedig töröljük le egy nedves kendővel. A  Ha makacsabb foltok kerültek rá, akkor pedig dobd be a mosógépbe, kímélő programon, 30°-on mosd ki. Ajánlott környezetbarát mosószerrel mosni (mosószóda, mosódió) és természetes ecetes vagy citromsavas öblítést alkalmazni.

Öblítő, oldószer, fehérítő nem használható! Vasalni csak a pamutvászont szabad, a belsejét tilos!

A webshopban kapható több mintában is kenyeres zsák!

Összetétel: külseje: 100% pamutvászon, belseje: élelmiszerbiztos PUL anyag (OEKO-TEX Standard 100 Class I. minősítéssel rendelkezik), pamut szalag
Mérete: kb. 30×45 cm

Érdekelhetnek még…