,

Élelmiszerbiztos újraszalvéta – léghajó

2 690 Ft

Élelmiszerbiztos, mosható szendvics csomagoló szalvéta, amely zero waste megoldást nyújt a mindennapokban. Legyen szó uzsonnacsomagolásról a suliba, munkahelyre, de akár kiránduláshoz, utazáshoz is praktikus.

Kívül pamutvászon, belül pedig speciális, élelmiszerbiztos, vízálló, légáteresztő anyagának köszönhetően könnyen tisztítható, az ételt pedig frissen tartja. OEKO-TEX Standard 100 Class I. minősítéssel rendelkezik. Magyar kézműves termék.

A webshopban több mintában is kapható újraszalvéta!

Ha érdekel a környezetvédelem és eleged van a sok, felesleges, egyszer használatos műanyag csomagolásból akkor ez a mosható szendvics csomagoló szalvéta neked (és a gyerkőcöknek) való! Ezt a menő, stílusos uzsicsomagolót mindenki megirigyli a suliban. Ezzel a környezettudatos termékkel kiválthatod az alufóliákat, folpackot és a műanyagzacskókat! Többször felhasználhatod, tisztítása nagyon egyszerű, csak töröld le egy vizes kendővel a belsejét, vagy mosd ki.

Hogyan használd az újraszalvétát?

Csak csomagold bele a szendvicset, péksütit, nasikat, de vízhatlan tulajdonsága révén akár zöldséget és gyümölcsöt is belerakhatsz. A képen látható módon hajtsd be először 2 oldalt, majd pedig alul és felül, végezetül pedig rögzítsd a tépőzárral. Amekkora ételt szeretnél belecsomagolni, akkorára tudod összezárni, így nem foglal sok helyet, ráadásul az étel sem szárad ki.

Hogyan tisztítsd az újraszalvétát?

A tisztítása nagyon egyszerű, csak rázd ki, vagy töröld le egy nedves kendővel a belsejét. Javasolt kézzel, kíméletesen mosni, de ha makacsabb foltok kerültek rá, akkor  dobd be a mosógépbe, kímélő programon, 30°-on mosd ki. Javasoljuk a környezetbarát mosószerrel való mosást (mosódió, mosószóda), és az ecetes vagy citromsavas öblítést. A pamutvászon oldala alacsony hőfokon vasalható, a belsejét viszont tilos vasalni! Kerüld a szárítógép használatát! Öblítő, oldószer, fehérítő nem használható!

Összetétel: pamutvászon, élelmiszerbiztos PUL anyag (OEKO-TEX Standard 100 Class I. minősítéssel rendelkezik), tépőzár
Mérete: kb. 30x30cm

Érdekelhetnek még…