Cekker bevásárló szatyor | hálós pamut zsák műanyag zacskók helyett

Cekker bevásárló szatyor

1 495 Ft

Cekker hálós, pamut bevásárló szatyor.

Segít abban, hogy műanyag csomagolás nélkül vásárolj zöldséget, gyümölcsöt, vagy egyéb élelmiszert, akárcsak a pamut hálós zsák. A háló miatt a pénztárosok is könnyedén felismerik mit rejtenek a zsákok, ráadásul a vonalkódos matrica is könnyen ráragad. Kis helyen is elfér, vidd magaddal nyugodtan bármelyik bevásárlóközpontba vagy pedig a piacra!

A műanyagzacskók jelentős része használat után rögtön hulladékként végzi. A műanyag hulladékok nagy része újrahasznosítás helyett a lerakóba végzi, vagy még rosszabb esetben a környezetben, óceánokban. A hosszú lebomlási idő miatt pedig több száz évig is szennyezik a környezetünket, sőt, állatok pusztulásához is vezet az irdatlan mennyiségű műanyagszemét. A természetbe kikerülő műanyag nem csak az állatok elpusztulása miatt jelentős probléma, hanem azért is, mert a mikroműanyagok bekerülnek a táplálékláncba is, végső soron az élelmiszereinkbe, ivóvizeinkbe. Tehát az a műanyagszatyor, vagy egyéb eldobható, egyszer használatos műanyag végső soron visszatér hozzánk…

Mondj nemet a műanyagra és válaszd te is ezt a környezetbarát, zero waste, pamut cekker bevásárló szatyrot, ha törekedsz a hulladékmentes életmódra! Strapabíró, ráadásul az élettartama végén komposztálható.

Klórmentesen fehérített, 100% természetes, lebomló pamutból.
Mosása: maximum 30-40 °C-on, kíméletes programon mosható vagy pedig kézzel. Az első mosás után a cekker mérete zsugorodhat.
Méret: ~35*40cm (üresen, laposan kiterítve értendő)
Anyaga: 100% pamut.

Érdekelhetnek még…