Bevásárló zsák csomag | bevásárló zsákok műanyagzacsi helyett
Akció!

Bevásárló zsák csomag

7 350 Ft 6 490 Ft

Elfogyott

Természetes anyagból készült bevásárló zsákok.

Egy nagyobb bevásárlás során akár 5-6 bevásárló zsákra is szükségünk lehet, ha nem szeretnénk letépni a műanyagzacskókat, ezért alkottuk meg ezt a több darabból álló kedvezményes bevásárló csomagot.

A bevásárló csomag tartalmaz:

Ezek a bevásárló zsákok elkísérnek minden bevásárlásra, legyen szó a piacról, csomagolásmentes boltról, vagy éppen egy szupermarketről. Elengedhetetlen kelléke  hulladékmentes életmódnak, hiszen a segítségével elkerülhetjük a műanyagzacskókat és egyéb csomagolásokat a bevásárlás során!

Pakolhatunk beléjük zöldségeket, gyümölcsöket, tésztákat, magvakat de akár péksüteményeket is. Csomagolásmentes boltokban nagy hasznát vehetjük, ahol kimérősen van lehetőségünk vásárolni! Sőt, otthoni tároláshoz is alkalmasak. Arra azonban figyelj, hogy a pékáru néhány órán belül kiszáradhat ezekben a zsákokban, erre a célra használd inkább a frissentartó kenyeres zsákunkat!

Mindegyik zsák 100% természetes anyagból (pamut és lenvászon) készült, ezért élettartamuk végén komposztálhatóak! Még a zsinórjuk is 100% pamut!

A csomagban lévő termékek ára külön-külön megvásárolva 7350 forintba kerülve, viszont így ebben a csomagban csak 6490 forint!

műanyagzacskók jelentős része használat után rögtön hulladékként végzi. A műanyag hulladékok nagy része újrahasznosítás helyett a lerakóba végzi, vagy még rosszabb esetben a környezetben, óceánokban. A hosszú lebomlási idő miatt pedig több száz évig is szennyezik a környezetünket, sőt, állatok pusztulásához is vezet az irdatlan mennyiségű műanyagszemét. A természetbe kikerülő műanyag nem csak az állatok elpusztulása miatt jelentős probléma, hanem azért is, mert a mikroműanyagok bekerülnek a táplálékláncba is, végső soron az élelmiszereinkbe, ivóvizeinkbe.

Mosás: a bevásárló zsákok 30 fokon moshatóak mosógépben. Az első mosás után minimálisan zsugorodhatnak a zsákok, a pamut természetes tulajdonságai miatt.

A termékek külön-külön megvásárolva 7350 forintba kerülnének, viszont ebben a kedvezményes csomagban, csak 6490 forint!