Szállítási és fizetési információk

Szállítási információk

A minimum rendelési érték 2000 forint, amely szállítási költség nélkül értendő.

A rendelések összekészítési ideje 1-3 munkanap. A megrendeléseket a Foxpost futárszolgálat szállítja ki 1-3 munkanapon belül. A vásárlók kérhetik Foxpost csomagautomatákba a csomagot (gyorsabb, kedvezőbb ár), vagy akár házhoz is. Ezenkívül Budapesten lehetőséget biztosítunk a személyes átvételre.

Amennyiben gyorsan szeretnéd megkapni a csomagod, kérd Foxpost automatába, tapasztalataink alapján az gyorsabban célba ér (feladás után már akár 1-2 napon belül), mint a házhoz szállítás! 🙂

Személyes átvételi lehetőség előre egyeztetett időpontban: munkanapokon 9-17 óráig, 1097 Budapest, Víztorony köz 10. címen.

NEM ÜZLET! Csak előre egyeztetett időpontban van lehetőség csomagátvételre!

Foxpost csomagautomatába történő szállítás díjszabása
Foxpost csomagautomatákba történő szállítási költség előre utalásos vagy pedig online bankkártyás (Barion) fizetés esetében bruttó 790 Ft. Utánvéttel 1090 forint. 15.000 forint feletti rendelését ingyen szállítjuk.

Foxpost Házhoz szállítás díjszabása

Előre fizetésnél
A szállítási költség előreutalásos vagy pedig online bankkártyás (Barion) fizetés esetében súlytól függetlenül bruttó 1490 Ft. 18.000 forint feletti rendelését ingyen szállítjuk ki.

Utánvétnél
A szállítási költség utánvéttel történő fizetés esetén, súlytól függetlenül bruttó 1690 Ft.
20.000 Ft rendelési érték felett a házhoz szállítás ingyenes.

Fizetési információk

Webshopunkban leadott rendeléseket kiegyenlíthetik előreutalással, online bankkártyás fizetéssel vagy pedig utánvéttel a vásárlók. Előre fizetés esetében kedvezőbbek a szállítási költségek (lásd. feljebb). Előreutalás esetében kérjük, hogy minél előbb utalják el az összeget annak érdekében, hogy minél gyorsabban fel tudjuk adni a csomagot. A csomagok az összeg beérkezte után kerülnek feladásra. 3 napig őrizzük a rendelést, ha 3 napig nem érkezik be az összeg, töröljük a rendelést.

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Előreutaláshoz szükséges információk:

  • Kedvezményezett neve: Kovács Andrea
  • Kedvezményezett bankszámlaszáma: OTP bank, 11773425-04038959
  • Közlemény: adott rendelésszám

Utánvétes házhozszállítás esetén a megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak, készpénzben kell kifizetni. Csomagpontra történő szállítás esetén is van lehetőség utánvétes fizetésre, ebben az esetben, a csomagautomatánál kell megfizetni a csomag értéket, és csak azután lesz lehetősége a Vevőnek átvenni a csomagot. Ebben az esetben csak bankkártyás fizetésre van lehetőség!

Személyes átvétellel csak előre kiegyenlített rendelések vehetőek át, készpénz fizetési lehetőség nincs a helyszínen!

Ha bármilyen egyéb kérdésed van, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot!