Barion Pixel

Profilváltás a Soapboxon?

Ha gyakran felnézel az oldalra, biztos észrevetted, hogy történt egy kis változás. Hosszas gondolkodás után ugyanis úgy döntöttem, hogy felhagyok a szappankészítős termékekkel, és inkább a zero waste vonalra fókuszálok.

De miért döntöttem így?

Szeretek szappant készíteni. A hobbim. Az egyik hobbim. Egy ideje ugyanis új hobbim is lett, mégpedig a varrás. A webshopban kapható textil termékek mind saját kézzel, szívvel-lélekkel készülnek, Nektek. Nektek, akik szeretnétek környezettudatosabbak lenni és felhagyni a sok műanyagzacskóval, alufóliával és folpackkal. Nektek, akik szeretnének tenni a környezetvédelemért és törekedtek a hulladékcsökkentésre.

Az is kiderült, hogy többen igénylitek a zöld termékeket, mint a kencekészítős alapanyagokat és eszközöket.

Ezért szeretném az összes időm és energiám belefektetni abba, hogy minél több embernek segítsek a környezettudatosság felé haladni, megmutatni, hogy nem igényel nagy erőfeszítést, ráadásul még élvezni is lehet a zöldülést.

Ami változatlan lesz: a blog

A jövőben is tervezek DIY recepteket, tippeket megosztani Veletek, de inkább a hulladékmentességen lesz a hangsúly. Igyekszem azért szappanos posztokat, videókat is hozni, addig is:

Sok ölelés,
Andi

1 thought on “Profilváltás a Soapboxon?”

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük