Legyél a viszonteladónk!

Kedves leendő Partnerünk!

Megtetszettek a termékeink, netán Te is szívesen forgalmaznád őket? A környezettudatos, öko termékek iránt megnőtt a kereslet az elmúlt időszakban világszerte, szerencsére Magyarországon is. A vásárlóknak egyre inkább fontos szempont az, hogy az adott termék mekkora öko lábnyommal rendelkezik, hol és hogyan gyártották, mibe van csomagolva. Sokunkat bosszant már az a rengeteg felesleges műanyag csomagolás és egyszer használatos termék, amik rövid élettartamuk után a kukába landolnak, majd a szemétlerakób vagy égetőbe.

Ha szeretnéd Te is bővíteni a termékpalettádat magyar kézműves zero waste termékekkel, akkor jó helyen jársz!

Lehetőséget biztosítunk a saját márkás kézműves termékeink viszonteladói forgalmazására:
-méhviaszos élelmiszercsomagoló
-élelmiszerbiztos újraszalvéta
-élelmiszerbiztos kenyeres zsák
-mosható textil edényfedő
-mosható arctisztító korongok
-bevásárló vászonzsákok
-vízhatlan, élelmiszerbiztos Snack bag
(cipzáros tasak)
… és a kínálatunk folyamatosan bővül!

Termékeink nagyrésze az egyszer használatos termékek, valamint a műanyagzacskók, alufóliák és folpackok helyettesítésére szolgálnak. Termékeink mind kézzel készülnek, a gyártás során pedig törekszünk a minimális hulladék előállítására, a maradék anyagokból arctisztító korongok készülnek.

Gyártási és csomagolási folyamataink során is figyelünk a környezetre: Alapanyagainkat belföldről szerezzük be, pamutvásznaink és a PUL anyagunk is rendelkezik OEKO-TEX Standard 100 Class I. minősítéssel. A méhviaszt kizárólag magyar termelőtől vásároljuk, ezzel is támogatva őket. Termékeinket csomagolásmentesen forgalmazzuk, kímélve a környzetet a felesleges műanyag csomagolásoktól.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésed, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot a soapbox.hu@gmail.com email-címen, ahol megbeszéljük a részleteket!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük