A Soapbox története

Üdvözöllek kedves Látogató, Kovács Andi vagyok a Soapbox.hu megálmodója és vezetője. Több éve hódolok már a házi kozmetikumkészítésnek, imádok szappant, krémet, fürdőbombát készíteni saját célra és ajándékba is. Sok éve már, hogy, elhagytam a vegyszeres bolti samponokat, tusfürdőket, krémeket, dezodorokat, mivel rájöttem, hogy sokkal jobb és egészségesebb is házilag készíteni őket. Ráadásul nem is olyan nehéz!

Megszállott lettem a természetes, házi és egészséges kencék iránt, amit gyorsan követett a háztartási hulladékcsökkentés iránti vágyam. Szépen lassan elkezdtem lecserélni az egyszer használatos és egyéb műanyag termékeket a háztartásban, és hulladékmentes verziók után kutattam. Ebből kifolyólag hamar kialakult a másik hobbim. A varrás! Méghozzá műanyagzacsi helyettesítő, zero waste termékeket kezdtem el varrni, mint például bevásárló zsákok, frissentartó kenyeres zsákok, szendvics csomagolók és még méhviaszos ételcsomagoló készítésben is kipróbáltam magam.

 A webshopban kapható textil termékek saját kézzel, szívvel-lélekkel készülnek azoknak, akik szeretnék zöldíteni a háztartásukat, szeretnének megszabadulni a sok műanyag terméktől ami körülvesz bennünket. Szeretnék segíteni abban, hogy egy zöldebb, fenntarthatóbb és hulladékmentes, zero waste otthont tudjatok kialakítani magatoknak. 

A blogon DIY receptekkel, tippekkel és ötletekkel szeretnék útmutatást adni, hol és hogyan érdemes elkezdeni a zöldülést, milyen lehetőségek vannak a háztartási hulladék csökkentésére. 

Ha bármilyen kérdés felmerül benned akár a termékekkel, rendeléssel, szállítással és fizetéssel kapcsolatban, nyugodtan írj nekem a soapbox.hu@gmail.com címre! 

További kellemes böngészést és vásárlást kívánok! 🙂 

rolam